Snel, intuïtief en wetenschappelijk onderbouwd in kaart brengen wat talent wil. Met de aansluiting van Kazi, voegt de Cronos groep een evidence-based component toe aan hun HR technologie poot.

De academisch gevalideerde technologie van Kazi, gecombineerd met het HR professional services consultancy aanbod van Cronos, is de ideale match.

Vanaf vandaag maakt Kazi deel uit van de Cronos groep, een van 's lands grootste IT en HR dienstverleners. Zo wordt Kazi ondersteund door een gigantisch netwerk met talloze experts en coaches.

Met meer dan 85 van de beste HR consultants in de markt, wordt Kazi's dienstenaanbod spectaculair vergroot. De reeds aanwezige HR expertise wordt fors uitgebreid, maar de customer-centric aanpak, met als doel duurzame partnerships op te bouwen, blijft ongewijzigd.

Ik droom van de arbeidsmarkt van de toekomst, waar zogenaamde mismatches tussen talent en job (en vice versa) vermeden worden. Aldus Lenny Benaïcha, CGO bij Kazi. Het uitgebalanceerd technologie-aanbod met maximale menselijke ondersteuning van

Kazi en Cronos, stelt bedrijven in staat om inzicht op te bouwen in wat hun talenten willen in hun job en in hoeverre dit aansluit bij hun verwachtingen.
"Ik droom van de arbeidsmarkt van de toekomst, waar mismatches tussen talent en job vermeden worden" — Lenny Benaïcha, CGO bij Kazi

De digitalisatie adage

Digitalisatie in HR is volop aan de gang. Het verschroeiende tempo en het complexe landschap maken het niet bepaald makkelijk voor bedrijven om hierin te navigeren.

Verschillende andere markten hebben deze digitalisatie-beweging al ondergaan. Diezelfde beweging van buikgevoel naar onderbouwde (analytische) inzichten is daarbij de steeds terugkerende adage.  Eén die HR nu ook moet doormaken.

Jürgen Errijgers : "Mede onder het mom van digitalisatie in HR is er heel wat te doen rond talent engagement. De term wordt constant aangehaald maar de invulling ervan is vaak wollig en blijft aan de oppervlakte.

Met Kazi als zusterbedrijf van HRMC kunnen we een aantal initiatieven die talent engagement ten goede komen niet alleen tastbaar en bespreekbaar maken, we kunnen er ook het juiste gevolg aan geven."